Tasokkaat taksipalvelut monenlaisiin tarpeisiin Tuusulan, Vantaan ja muun Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Tuusulan taksin taksipalvelut kattavat tavanomaiset kyydit taksilla sekä esimerkiksi lentokenttäkuljetukset ja juhlakuljetukset. Käytössämme ovat tasokkaat S-luokan Mercedes Benz -ajoneuvot, ja kaikki kuljettajamme ovat suomalaisia kuljetusalan ammattilaisia. Palvelemme Tuusulan lisäksi muun muassa Vantaan ja muun Uudenmaan alueella.

Ykkösluokan taksikyyti normaalihinnoilla

Tarjoamme taksikuljetuksia neljälle ja enintään kahdeksalle matkustajalle sopivilla, korkealaatuisilla S-sarjan Mercedes Benz -ajoneuvoilla. Hopeisilla, hyvin varustelluilla takseillamme saat ykkösluokan kyydin normaalihinnalla!

 

Jos etsit kuljetusta isommalle seurueelle, voimme kääntyä luotettavan yhteistyökumppaniverkostomme puoleen ja järjestää asian!


Kaikki kuljettajamme ovat paikallisia ammattikuljettajia, jotka huolehtivat siitä, että matkanteko on viihtyisää ja turvallista. Ota yhteyttä ja tilaa taksi!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Taksi ennakkotilauksesta

Taksi kannattaa tilata hyvissä ajoin ennakkoon. Ennakkotilauksen avulla varmistat, että saat kyydin juuri silloin kun sitä tarvitset. Näin pääset perille esimerkiksi tärkeään kokoukseen, työhaastatteluun tai muuhun tapaamiseen varmasti ajoissa.

 

Voit tehdä ennakkotilauksen sähköpostilla, tekstiviestitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän lomakkeen. Otathan huomioon sen, että ennakkotilaus on voimassa vasta, kun olemme vahvistaneet sen erikseen.

Huolettomat lentokenttäkuljetukset

Oletko matkalla lentokentälle ja etsit luotettavaa taksia? Tuusulan taksi on erikoistunut lentokenttäkuljetuksiin. Avullamme varmistat sen, että esimerkiksi aamun varhainen lähtö sujuu ilman viivästyksiä. Laadukkaan kalustomme ja luotettavien kuljettajiemme avulla matkasi alkaa ykkösluokassa! Olemme halutessasi myös vastassa lentokentällä, kun palaat matkaltasi – kellonaikaan katsomatta.

 

Kun valitset taksimme, sinun ei tarvitse vaivata päätäsi lentokenttäpysäköinnillä tai julkisen liikenteen aikatauluilla. Ota yhteyttä, niin sovitaan kyyti lentokentälle ja takaisin jo hyvissä ajoin etukäteen!

Yhteystiedot